Λευκωσία: Άνδρας μπήκε σε τράπεζα, φώναζε «Allahu Akbar» και προκάλεσε ζημιές – ΒΙΝΤΕΟ
Μαρτυρίες εργαζομένων στην τράπεζα αναφέρουν ότι ο άνδρας φώναζε «Allahu Akbar», ενώ σε κάποια στιγμή ο άνδρας έβγαλε και την μπλούζα του.
Συναγερμός σήμανε στη Λευκωσία μετά από πληροφορία για άνδρα, ο οποίος εισήλθε με απειλητικές διαθέσεις σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Αθαλάσσης και προκάλεσε ζημιές. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στη σκηνή.
Μαρτυρίες εργαζομένων στην τράπεζα αναφέρουν ότι ο άνδρας φώναζε «Allahu Akbar», ενώ σε κάποια στιγμή ο άνδρας έβγαλε και την μπλούζα του, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».
Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία με τη χρήση σπρέι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, και να του περάσουν χειροπέδες.
https://www.youtube.com/watch?v=TjABgbBnVJA
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Αλλάζεις από iPhone σε Android; Το Android 17 κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
Το WhatsApp αλλάζει τα πάντα στο αυτοκίνητο και δεν θα χρειάζεται να αγγίξεις το κινητό
Τι ώρα βγαίνουν οι βάσεις 2026 σήμερα και πώς μπορώ να δω τα αποτελέσματα με SMS και online;
