Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου από την Περιφέρεια

image 618728
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας και ευεξίας του ατόμου, καθώς και προγράμματα σχετικά με την άρση ανισοτήτων στα παιδιά, έφηβους και νέους που διατρέχουν κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των αρμοδιοτήτων η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται και τη νέα χρονιά με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια για την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Με αυτό το τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα στα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει και τη νέα χρονιά να στηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές. Ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών της πανδημίας, έχει μεγάλη σημασία ιδιαίτερα τα παιδιά να συνεχίσουν να αισθάνονται ισότιμα, να νιώσουν ότι εξακολουθούν να έχουν τα ίδια εφόδια, ότι δεν διαταράσσεται η καθημερινότητά τους και ότι κανένας μαθητής ή μαθήτρια δε μένει στο περιθώριο», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

seismos 1
panepistimio patron ktirio prytaneias
ΕΟΔΥ
223167083 160165642881397 8248404891946109159 n