Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Εμπρησμός τα ξημερώματα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – ΒΙΝΤΕΟ
Τέσσερα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα τρία υπέστησαν ζημιές τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ξέσπασε φωτιά σε εταιρεία αυτοκινήτων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων ΙΧ αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στου Γκύζη, έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης τα ξημερώματα της Τετάρτης .
Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στα σταθμευμένα στον εξωτερικό χώρο ΙΧ αυτοκίνητα, καταστρέφοντας ολοσχερώς τέσσερα απ’ αυτά και προκαλώντας υλικές ζημιές σε άλλα τρία. Ζημιές προκλήθηκαν και στην πρόσοψη του καταστήματος, ενώ οι φλόγες έφτασαν μέχρι και το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας που στεγάζεται η αντιπροσωπεία. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρήσαν 11 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ προέκυψαν ίχνη εμπρησμού.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ., με κλιμάκιο του ΤΕΕΜ να πραγματοποιεί έρευνα χωρίς να βρει υπολείμματα κάποιου μηχανισμού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Καρχαρίες: 9 απίστευτα στοιχεία που δεν θα σας βοηθήσουν αν βρεθείτε απέναντί τους
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών στα «Καμενιάνεια 2026»
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
