Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου του «on air»
Ο γνωστός σεφ μίλησε για το νέο κύκλο του MasterChef που κάνει πρεμιέρα αύριο, αλλά και για τον τεσσάρων μηνών γιο του.
Μία αποκάλυψη έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».
Ο γνωστός σεφ μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για το νέο κύκλο του MasterChef που κάνει πρεμιέρα αύριο, αλλά και για τον τεσσάρων μηνών γιο του.
Όπως συνηθίζεται στην εκπομπή, στο τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια πρόσφερε κάποια δώρα στον καλεσμένο της. Ένα εξ’ αυτών ήταν μια ξύλινη επιφάνεια κοπής, η οποία πάνω έγραψε: «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου».
«Αααα, θα το δώσω στον Κίμωνα», είπε ο σεφ μόλις αντίκρισε το δώρο του, αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στο παιδί του. Δεν παρέλειψε, δε, να κάνει κι εκείνος δώρο στη Ναταλία Γερμανού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
