Λέσβος: 71χρονος έχασε τη ζωή του από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι και κατάστημα
Τραγωδία στη Λέσβο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πολιχνίτου. Φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι και κατάστημα με ρούχα τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας νεκρός ηλικίας 71 ετών.
Η φωτιά εκδηλώθηκε πρώτα στο σπίτι του 71χρονου ο οποίος στη συνέχεια μπήκε με το αυτοκίνητό του στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδελφός του στην περιοχή του Πολιχνίτου της Λέσβου.
Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι υπήρχαν φιάλες υγραερίου με αποτέλεσμα η φωτιά να πάρει γρήγορα μεγάλη έκταση και το κατάστημα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Το σπίτι κάηκε μερικώς. Επί τόπου βρέθηκαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 9 πυροσβεστικά οχήματα με 18 άνδρες.
Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.
Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης🔥 #πυρκαγιάς σε κατάστημα στην περιοχή Αγία Παρασκευή στον Πολίχνιτο Λέσβου. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 🚒οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 19, 2022
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Tο εμβληματικό έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της οδού Ρίτσου ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
