Λέσβος: Ένοχος ο καθηγητής που παρενοχλούσε μαθήτριές του
Η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους γονείς των μαθητών.
Σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο καθηγητής Πληροφορικής στη Λέσβο, καθώς κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε μαθητές του. Η απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους γονείς των μαθητών.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για 9 διαφορετικές περιπτώσεις όπου χάιδευε, το σώμα των παιδιών ή ακουμπούσε το γεννητικό του μόριο μπροστά τους. Για άλλες τόσες περιπτώσεις τον έκρινε αθώο λόγο αμφιβολιών.
Επιπλέον το δικαστήριο αποφάσισε να παραπέμψει στο γραφείο του εισαγγελέα πλημμελειοδικών δικογραφία για την ανάμειξη του καθηγητή ή άλλων προσώπων, για πράξη πλαστογραφίας του δελτίου απουσιών, καθώς εμφανίζονται απούσες μαθήτριες για τις ημέρες που δήλωναν ότι συνέβαιναν οι παραβατικές πράξεις του καθηγητή. Ζήτημα στο οποίο στήριξε την υπεράσπισή του.
Όλα συνέβησαν σε Γυμνάσιο σε χωριό του δήμου Μυτιλήνης την περίοδο 2016- 2018 και μετά την καταγγελία των παιδιών, ο καθηγητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Μετά την απόφαση άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Το stadium 5th Ladonas River Party στα Λυκούρια Αχαΐας ΦΩΤΟ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Εκδήλωση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μετοχίου
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
