Λήμνος: Αρνητές μάσκας στράφηκαν εναντίον ιερέα
Οι αρνητές κατηγορούν τον ιερέα ότι νόσησε επειδή δεν είναι κοντά στον Θεό και ότι με τη στάση του τους απομακρύνει από τον οίκο του.
Κατά ιερέα στράφηκαν αρνητές μάσκας στη Λήμνο. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι επιχειρούν να τον… επαναφέρουν στον δρόμο του Θεού.
Το συμβάν καταγράφηκε στην ενορία του Μούδρου και οι αρνητές ανάρτησαν φέιγ βολάν στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας.
Οι αρνητές αντέδρασαν στις συμβουλές που έδωσε ο ιερέας από άμβωνος, καλώντας τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα κατά του κοροναϊού και να φορούν μάσκα. Μάλιστα, ο ίδιος είχε νοσήσει από κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για σχεδόν δύο μήνες, λόγω των σοβαρών επιπλοκών.
Γιατί τον κατηγορούν
Οι αρνητές στο φέιγ βολάν κατηγορούν τον ιερέα ότι νόσησε επειδή δεν είναι κοντά στον Θεό και ότι με τη στάση του τους απομακρύνει από τον οίκο του.
«Πάτερ έκανες το εμβόλιο, νόσησες, μπήκες ένα μήνα στο νοσοκομείο, ένα μήνα στο σπίτι, αλλά μυαλό δεν έβαλες» αναφέρουν, ανάμεσα σε άλλα, στο κείμενο, που δημοσιεύει το limnosfm100.gr.
Την καταδίκη του για το περιστατικό εξέφρασε ο πρόεδρος του Μούδρου Δημήτρης Γρατσώνης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτα λόγια, χωρίς σεβασμό εν μέσω πανδημίας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 29 χρόνια από το δυστύχημα στο Παρίσι – Η μαρτυρία του διασώστη
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Εφερε από την Αίγυπτο 3.100 λαθραία τσιγάρα – Τον έπιασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
