Λήμνος: Καβγάς στην πλατεία κατέληξε σε πυροβολισμούς με καραμπίνα – Αποφεύχθηκε τραγωδία από τύχη
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Λήμνο, όταν καβγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες κατέληξε σε πυροβολισμούς με καραμπίνα, μπροστά σε έντρομους κατοίκους.
Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στο χωριό Τσιμάνδρια της Λήμνου το βράδυ της Τρίτης (26/8/2025), όταν ένας καβγάς στην πλατεία του χωριού οδήγησε σε ένοπλο επεισόδιο.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν αυτοκίνητο προκάλεσε φθορά σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λογομαχία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και συγγενείς της οδηγού. Η ένταση γρήγορα κλιμακώθηκε και ο καβγάς πήρε διαστάσεις συμπλοκής, με τους κατοίκους να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.
Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης της μηχανής αποχώρησε, μόνο για να επιστρέψει κρατώντας μια καραμπίνα. Χωρίς δισταγμό πυροβόλησε, με το φυσίγγιο να καρφώνεται σε μεταλλική πόρτα λίγα μόλις μέτρα από τον συγκεντρωμένο κόσμο. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός, με τον πανικό να κυριεύει την πλατεία.
Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
