Λωρίδα της Γάζας: Συνολικά 7.326 τα θύματα εκ των οποίων τα 3.038 είναι παιδιά
Ο απολογισμός από το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.
Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι 7.326 άνθρωποι, εκ των οποίων 3.038 παιδιά, έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από τις επιθέσεις του Ισραήλ στην περιοχή από την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με τον απολογισμό αυτόν, τον οποίο ανακοινώνει καθημερινά το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, σχεδόν 19.000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την έναρξη των πληγμάτων του Ισραήλ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από τις 7 Οκτωβρίου οπότε και ξεκίνησε η αιματηρή σύγκρουση.
Με πληροφορίες από το newsit, ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, ο οποίος διανύει την 21η του ημέρα, είναι ο πιο φονικός μετά τη μονομερή απόσυρση των δυνάμεων του Τελ Αβίβ από τον μικρό παλαιστινιακό θύλακα το 2005, δύο χρόνια προτού η παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση ανέλθει στην εξουσία εκεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Eπικίνδυνο fake ChatGPT κρυβόταν μέσα στο πραγματικό chatgpt.com
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Πολύεδρο: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά το Σάββατο
H Microsoft ετοιμάζει τη νέα εποχή των AI PCs όλα όσα περιμένουμε στις 7 Οκτωβρίου
Οι χιμπατζήδες κλέβουν λιγότερη τροφή από τους φίλους τους παρά από τους υπόλοιπους
