Λος Αντζελες: Αστυνομικοί «πυροβολούν» δημοσιογράφο ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικοί χτυπούν με πλαστική σφαίρα δημοσιογράφο που κάλυπτε τις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες

Λος Αντζελες: Αστυνομικοί «πυροβολούν» δημοσιογράφο ΒΙΝΤΕΟ

Με πλαστική σφαίρα από αστυνομικούς, ενώ  κάλυπτε τις συνεχιζόμενες μαζικές διαμαρτυρίες στο Λος Αντζελες, χτυπήθηκε δημοσιογράφος.

Πλαστικές σφαίρες, rooftop Koreans και σφαγή στα social – Οι νέες φωτιές του Τραμπ στο Λος Άντζελες

Η Αμερικανίδα ανταποκρίτρια του καναλιού της Αυστραλίας, Nine, Λόρεν Τομάσι, έκανε ρεπορτάζ για τις «ταχέως επιδεινούμενες» ταραχές στην πόλη το βράδυ της Κυριακής, όταν δέχτηκε επίθεση.

«Η αστυνομία του Λος Άντζελες κινείται έφιππη και πυροβολεί τους διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες», είπε η Τομάσι.

Καθώς ενημέρωνε πως η αστυνομία «τους μετακινούσε (τους διαδηλωτές) μέσα από την καρδιά του Λος Άντζελες», ακούστηκαν αρκετοί δυνατοί κρότοι από μακριά.

Λίγο αργότερα, ένας αστυνομικός εθεάθη να στρέφει το όπλο του προς την δημοσιογράφο. Ένα σύννεφο καπνού εμφανίστηκε δίπλα στη δημοσιογράφο και εκείνη διπλώθηκε από τον πόνο.

«Μόλις γ@@@ες, πυροβόλησες έναν δημοσιογράφο», φώναξε ένας διαδηλωτής στους κοντινούς αστυνομικούς.

Αρκετοί διαδηλωτές σταμάτησαν για να ρωτήσουν την Τομάσι αν ήταν καλά και εκείνη φώναξε πίσω «Είμαι καλά, είμαι καλά».