Λος Άντζελες: Τρομακτικό ατύχημα για κασκαντέρ στα Universal Studios  – Τι συνέβη

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στις ΗΠΑ στα γυρίσματα ενός σόου.

κασκαντέρ

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Άναυδοι έμειναν οι θεατές ενός σόου, όταν ένας κασκαντέρ έπεσε από μεγάλο ύψος στα Universal Studios στο Χόλυγουντ, επιχειρώντας μακροβούτι -τυλιγμένο στις φλόγες- ύψους 9 μέτρων στην πισίνα που βρίσκεται εκεί και είχε πολύ άσχημη κατάληξη, με τον άνθρωπο να οδηγείται αμέσως στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κασκαντέρ έπαιζε τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από το ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

κασκαντέρ

Πλάνα που τραβήχτηκαν μετά από το τρομερό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον κουβαλάνε εκτός της πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου νεαρού αυτή την στιγμή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμα τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή από κάτι άλλο.