Λουτράκι: 19χρονος με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισε μαθητές σε σχολείο
Σε σχολείο στο Λουτράκι 19χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δυο μαθητές όπου και τους τραυμάτισε.
Δύο παιδιά τραυματίστηκαν σε συμπλοκή μαθητών σε σχολείο στο Λουτράκι, όταν ένας εξ αυτών έβγαλε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και τους επιτέθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητές ήρθαν αρχικά στα χέρια, μέχρι που ένας εξ αυτών (ηλικίας 19 ετών) έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και άρχισε να επιτίθεται σε βάρος συμμαθητών του. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και πέρασε χειροπέδες στον 19χρονο.
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι) και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι οι τραυματίες είναι συνολικά δύο, χωρίς κάποιος εξ αυτών να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια που ήδη σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του δράστη και έχει ενημερώσει τους γονείς για το συμβάν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας στο Λιμάνι
ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται τα επιδόματα Οκτωβρίου 2026 σε 587.789 δικαιούχους την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
Αυτά είναι τα τρία παιχνίδια που δίνει το PlayStation Plus Νοεμβρίου 2026
Παρουσίαση του βιβλίου «Φύλλα Κατοχής – Αίγιο 1940-1944» της Μαρίας Παναγιωτακοπούλου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Νυχτερινή απασχόληση στις Ένοπλες Δυνάμεις: Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τα όρια και την ειδική αποζημίωση
