Λύτρας: Γιατί δεν ανέλαβε την Ρούλα Πισπιρίγκου – ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας.

ΠΑΤΡΑ

«Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο» εκτίμησε με σιγουριά ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως γνώριζε από την ώρα της σύλληψης πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πρόκειται να στηρίξει τη σύζυγό του, ενώ σημείωσε πως επειδή εκπροσωπούσε αμφότερους, δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Τέλος ανέφερε πως ήταν εκείνος που πληροφόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου πως ο σύζυγός της δεν πρόκειται να τη στηρίξει, όπως ανέφερε ο ίδιος στον Alpha.

«Ακόμα και πρωτοετής φοιτητής γνωρίζει ότι είναι αδίκημα να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις από δύο ανθρώπους που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο. Άρα δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πράγματα εις βάρος του ενός ή του άλλου. Είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και όταν πληροφορήθηκα από τον σύζυγο ότι δεν θα στηρίξει τη σύζυγό του, εγώ παραιτήθηκα.

Ήμουν ο τελευταίος που μίλησε μαζί της πριν συλληφθεί. Μίλησα μαζί της μετά, της εξήγησα ότι από τη στιγμή που με πληροφόρησε ο σύζυγός σου ότι δεν θα σε στηρίξει, οφείλω να σου πω ότι δεν θα συνεχίσω. Ξέρω διάφορα πράγματα για εκείνον και διάφορα πράγματα για εσένα.

Εάν η κατάσταση που γνωρίζουμε δεν αλλάξει, δεν προκύψει κάποιο νέο. Είχα μιλήσει και με τον άλλο δικηγόρο για λογαριασμό του συζύγου. Αφού τους εκπροσωπούσα και τους δύο δεν μπορώ να μπω σε τέτοια διαδικασία. Θεωρώ ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι και γι αυτό παραιτήθηκα».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ