Χορηγός σε πατρινή ομάδα ο 42χρονος τραυματίας της μαφιόζικης ενέδρας στη Γλυφάδα
Ο 42χρονος επέβαινε σε αυτοκίνητο τύπου Smart, όταν τον πλησίασε μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές.
Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου με έναν σοβαρά τραυματία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, ο 42χρονος -με τα αρχικά Ε.Θ. που φέρεται να ήταν ένας εκ των ατόμων που είχαν χορηγικές σχέσεις για μικρό χρονικό διάστημα με μεγάλο αθλητικό σωματείο της Πάτρας- επέβαινε σε αυτοκίνητο τύπου Smart, όταν τον πλησίασε μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές.
Ο τραυματίας φέρεται να είχε φιλική σχέση με πασίγνωστο επιχειρηματία της νύχτας, που έχει δολοφονηθεί πριν χρόνια και άνοιξε τον κύκλο του αίματος. Συνεπώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση κι ακόμα ένα συμβόλαιο θανάτου.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο 42χρονος τραυματίας έχει τραυματιστεί στο χέρι, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.
Διαβάστε επίσης: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Γλυφάδα – Ένας τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση – Ποια η σχέση του με την Αχαΐα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο νοσοκομείο για επέμβαση
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Φουρέιρα: Καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του Μποτία ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Βίκυ Κουλιανού: Πόζαρε με μπικίνι στη Μύκονο ΦΩΤΟ
