Μαγική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο ΦΩΤΟ
Σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, χιλιάδες κόσμου τίμησαν τον σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο στη συναυλία που διοργάνωσε το «Όλοι μαζί μπορούμε».
Παρούσα στη συναυλία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στο πλευρό του -ένθερμου φίλου της ΑΕΚ- Λευτέρη Παπαδόπουλου βρέθηκε και ο ιδρυτής του ομίλου AEGEAN, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον οποίο ο στιχουργός συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.
Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00, ενώ από το απόγευμα τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς, με αλφαβητική σειρά, οι εξής καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αν περπατάτε τόσα βήματα την ημέρα, μπορεί να μειώσετε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στο εκκλησάκι της Παναγίτσας στην Κώμη ΦΩΤΟ
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί δεν φτάνουν οι ψεκασμοί – Η λίστα με τα 12 άμεσα μέτρα
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Ιορδανία: Η πριγκίπισσα Ιμάν έγινε μητέρα διδύμων – Ο ελληνικής καταγωγής σύζυγός της
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
