Μάκης Γιατράς για Super Cup: «Η πιο δύσκολη κλήρωση, θα παλέψουμε»
Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς επιστρέφει με την ομάδα από τα Ιωάννινα και μίλησε στο pelop.gr για το αποτέλεσμα των κληρώσεων σε Basket League και Super Cup.
Δεν θέλησε να κάνει κάποια ιδιαίτερη δήλωση για την κλήρωση της νέας Basket League ο Μάκης Γιατρας, καθώς αρκέστηκε στο κλασικό «όλοι θα παίξουν με όλους στην κανονική διάρκεια».
Αντίθετα, ο «Μπιγκ Μακ» έκανε ένα σχόλιο για την κλήρωση του Super Cup και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας την κλήρωση ως την πιο δύσκολη που θα μπορούσε να είχε προκύψει. «Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι σίγουρα η πιο δύσκολη κλήρωση για εμάς. Εκείνο που προέχει πρώτα από όλα είναι να είμαστε υγιείς και να ετοιμαστούμε για τη διοργάνωση. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε και τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε, όμως θα παλέψουμε».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Το 5ο Τουρνουά 3on3 στην Ακράτα – Παρών ο Γιώργος Καραμέρος ΦΩΤΟ
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Η Γιορτή Θράψαλου στην Αβυθο με γεύση και χορό ΦΩΤΟ
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
