Μαλεσίνα: Νέα τραγωδία για οικογένεια – Νεκρή 73χρονη στη θάλασσα, είχε χάσει πριν χρόνια την κόρη της

Τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία της Φθιώτιδας – Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ αναμένονται περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της

Μαλεσίνα: Νέα τραγωδία για οικογένεια – Νεκρή 73χρονη στη θάλασσα, είχε χάσει πριν χρόνια την κόρη της

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Αυγούστου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, όπου μία 73χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν για μπάνιο στην παραλία της Λεκούνας.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της, με το περιστατικό να προκαλεί αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 73χρονη κολυμπούσε όταν, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό.

Τραγωδία στη Λεκούνα

Η Λεκούνα βρίσκεται στην παράκτια ζώνη της Μαλεσίνας, στον Δήμο Λοκρών, και αποτελεί μία από τις γνωστές παραλίες της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ στην παραλία βρίσκονταν λουόμενοι.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο της 73χρονης δεν έχουν προς το παρόν γίνει γνωστά και αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί μέχρι στιγμής εάν ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό ή εάν προηγήθηκε κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Βαρύ πένθος για την οικογένεια

Το περιστατικό αποκτά ακόμη πιο τραγική διάσταση για την οικογένεια της 73χρονης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται για την υπόθεση, είχε βιώσει πριν από χρόνια την απώλεια της κόρης της.

Πρόκειται, ωστόσο, για στοιχείο του οικογενειακού της ιστορικού που δεν συνδέεται με τις συνθήκες του σημερινού θανάτου.

Η έρευνα επικεντρώνεται πλέον στο τι ακριβώς συνέβη στη θάλασσα και οδήγησε στην τραγική κατάληξη της 73χρονης.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο