Μάλγαρα: Παρέσυρε τη σύζυγό του με το αμάξι και προσπάθησε να την πνίξει στη μέση του δρόμου

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στα Μάλγαρα

Μάλγαρα

Ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στα Μάλγαρα της Βόρειας Ελλάδας, με θύμα μια γυναίκα στη Βόρεια Ελλάδα, της οποίας ο σύζυγος εμβόλισε με το αμάξι του, τη μηχανή  και στη συνέχεια επιχείρησε να την πνίξει στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Κυριακή (16/6) στα Μάλγαρα, 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο παρέσυρε τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος.

 Κατέβηκε από το όχημα και την έπιασε από το λαιμό. Η 35χρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές ενώ ο δράστης όταν είδε τους πολίτες να πλησιάζουν, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αναζητείται από την αστυνομία.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο το κουμπί πανικού.

Επίσης, σε ένα άλλο περιστατικό βίας στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Άργος Ορεστικού, ένας 33χρονος υπαρχιφύλακας πήγε έξω από το σπίτι της πρώην γυναίκας του και την απείλησε.

Η 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό. Σχηματίσθηκε δικογραφία συγγνώμης σε βάρος του νεαρού αστυνομικού. Μάλιστα, το θύμα ήταν τόσο φοβισμένο που ζήτησαν να τη μεταφέρει περιπολικό της αστυνομίας στο σπίτι της.