Μάνδρα: «Ο 17χρονος είχε βρει πού έκρυβε ο πατέρας ένας παλιό όπλο» – Την Τρίτη απολογείται ο 14χρονος ΒΙΝΤΕΟ
Τι λέει ο συνήγορος του 14χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 17χρονου αδερφού του στη Μάνδρα Αττικής.
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο κατηγορείται ο 14χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα Αττικής και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τρίτη 8/11.
Ο συνήγορος του παιδιού, Ιωάννης Βέρρας, μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» για όσα συνέβησαν. «Το Σάββατο το μεσημέρι, όταν οδηγηθήκαμε ενώπιον του ανακριτή, υπογράψαμε και ζητήσαμε να απολογηθούμε άμεσα. Να καταθέσει από την ψυχούλα του ο 14χρονος τι βίωσε. Δεν μπορείς να καθοδηγήσεις την απολογία ενός 14χρονου παιδιού σε τέτοιο σοκ. Δεν του επέτρεψαν να απολογηθεί άμεσα» είπε.
Στη συνέχεια περιέγραψε όσα έγιναν τη μοιραία μέρα. «Δεν είχε πρόθεση. Η αμέλεια είναι δεδομένη. Δεν είχε πρόσβαση στο όπλο. Ο 17χρονος είχε βρει πού έκρυβε ο πατέρας ένας παλιό όπλο. Το πήρε και πήγε να κυνηγήσει με τον 14χρονο. Βρήκαν το γουρούνι, ο 17χρονος λόγω και του μεγαλύτερου όγκου του πήγε να το τρομάξει, έδωσε το όπλο στον 14χρονο». Ο δικηγόρος είπε με βεβαιότητα ότι ο πατέρας δεν είχε αφήσει κάπου στο μαντρί φυσίγγια και ότι ο 17χρονος είχε βρει κάποια που είχε.
«Υπήρχαν τρεις ανώνυμες καταγγελίες. Κοινωνικός λειτουργός έκανε έρευνα και αυτοψία, με πάνω από 10 επισκέψεις» ανέφερε, τονίζοντας ότι δεν είχε βρει κάτι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Google αναγκάστηκε να αλλάξει τις αναζητήσεις στην Ευρώπη και μιλά για την μεγαλύτερη υποβάθμιση εδώ και 29 χρόνια
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου από τον Φιλοδασικό Φτέρης Αιγίου ΦΩΤΟ
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
