Μαντόνα: Η εισαγωγή της στη ΜΕΘ, ο ανταγωνισμός και η Τέιλορ Σουίφτ

Γιατί η Μαντόνα κατέληξε στη ΜΕΘ.

Μαντόνα

Μια δύσκολη περίοδος είναι αυτή για την Μαντόνα, που μάχεται για την ζωή της ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής φαίνεται πως κατέληξε στην εντατική, καθώς προσπάθησε να ανταγωνιστεί νεαρότερες σταρ για να προετοιμαστεί για την παγκόσμια περιοδεία της.

Πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα μίλησαν στη βρετανική Sun για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε η θρυλική τραγουδίστρια με την υγεία της, λόγω της οποίας μπήκε στη ΜΕΘ αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της «Celebration», με την οποία θα γιόρταζε τα 40 χρόνια παρουσίας της στη μουσική.

Αλλά για να προετοιμαστεί για αυτήν την περιοδεία, η 64χρονη Μαντόνα πίεσε τον εαυτό της πολύ περισσότερο από όσο άντεχε και γι’ αυτό κατέρρευσε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί για αρκετές ημέρες ώστε να επανέλθει η υγεία της.

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει. Η Μαντόνα είχε βάλει όλα τα καρπούζια σε μια μασχάλη, που ήταν αυτή η περιοδεία», είπε η πηγή στη Sun και πρόσθεσε ότι «δούλευε υπερωρίες, αλλά ξεκάθαρα “κάηκε” και οι άνθρωποι γύρω της, προσπαθούσαν να της υπενθυμίζουν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25. Έπρεπε να ορίσει τον εαυτό της και τις αντοχές της. Το να πιέζει τον εαυτό της τόσο σκληρά ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε».

Τόσο η 33χρονη Τέιλορ Σουίφτ όσο και η 43χρονη Pink έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες τους, οι οποίες δέχονται διθυραμβικά σχόλια. Η Taylor Swift κάνει 4ωρες εμφανίσεις ενώ η Pink κάνει εναέρια ακροβατικά και εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της. Για να μπορέσει να καταφέρει μια εξίσου εντυπωσιακή περιοδεία, η Madonna υποχρέωνε τον εαυτό της να κάνει πρόβες για πολλές ώρες όπου τελικά εξαντλήθηκε.

«Όλοι είδαν κάτι τέτοιο να έρχεται λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν».