Μαρία Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της και το χειρουργείο
Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της.
Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο τις προηγούμενες ημέρες.
«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Το ήξερα από τον Οκτώβριο. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου εξηγώντας: «Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο».
«Είμαι μπαταρισμένη, με γάζες. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι» σημείωσε επίσης.
«Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα» υποστήριξε η Μαρία Κορινθίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
