Μαρινάκης: Στο ΣΔΟΕ ο Σκουρλέτης για τα τρολ του Διαδικτύου – «Μείζον θέμα να μάθουμε ποιοι κρύβονταν από πίσω»

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Μαρινάκης

Στο ΣΔΟΕ καταφεύγει σήμερα, Πέμπτη (02.11.23) ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης για τα τρολ του Διαδικτύου, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (02.11.23).

«Πολιτική μπορεί να γίνεται οπουδήποτε. Έχουμε ισχυρή δημοκρατία. Άλλο όμως η πολιτική άλλο η λάσπη, άλλο η συκοφαντία και άλλο οι απειλές από άτομα που το πράττουν ανώνυμα. Εδώ έχουμε καταγγελίες από τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και είναι σημαντική η σημερινή του επίσκεψη στο ΣΔΟΕ», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για όσα καταγγέλλει τον τελευταίο καιρό ο Πάνος Σκουρλέτης σχετικά με τα τρολ.

«Δεν είναι καθημερινό να συμβαίνει αυτό και είναι μείζον θέμα. Όταν κάτι πηγαίνει σε επίπεδο αρχών και δικαιοσύνης είναι θέμα της δικαιοσύνης να κάνει την δουλειά της. Έχουμε αυστηρό νομικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε είναι όσοι έχουν πέσει θύματα των ανώνυμων προφίλ να δουν να γίνεται ταχύτερα η διαδικασία για να μάθουμε την αλήθεια», επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη (02.11.23).

Και κατέληξε σχετικά: «Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ασκούσαν πολιτική. Έβριζαν και διέδιδαν fake news και στοχοποιούσαν και απειλούσαν και έβριζαν. Έχουμε καθήκον όλοι και ειδικά οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους».