Μαρινέλλα – Εξιτήριο για την τραγουδίστρια: «Νομίζω έκανε και κάτι επεμβατικό»ΒΙΝΤΕΟ
Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στις πρόβες μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, αφού στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Η Μαρινέλλα πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευθεί λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.
Όπως είπε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος, η Μαρινέλλα αναρρώνει στο σπίτι της, ενώ εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στις πρόβες μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, αφού στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη. «Εγώ άλλα ξέρω. Δεν ήταν κορονοϊός. Εγώ γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό αλλά είναι όλα καλά. Κρίνονται όλα εκ του αποτελέσματος. Είναι μία χαρά η γυναίκα», είπε ο δημοσιογράφος.
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Ο αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος σε σπάνιες στιγμές με τον γιο του ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Πλήθος πιστών στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος Ροδιάς ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
