Μάριος Παπαγεωργίου: Σε 45χρονο άνδρα φαίνεται να ανήκει το κρανίο που είχε εντοπιστεί

Τι προέκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Μάριος

Μπορεί να έχουν έντεκα χρόνια από τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου, αλλά η μητέρα του ακόμα ψάχνει απαντήσεις για το μέρος όπου άφησαν τη σορό του οι δολοφόνοι του. Και «γεννήθηκαν» και πάλι κάποιες ελπίδες, όταν την Παρασκευή 24 Φλεβάρη η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της έλαβε μια πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκονται τα οστά του.

Κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου και μάλιστα υπέδειξε το σημείο, προκειμένου, όπως είπε, «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια». Ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επισκέφθηκε τα Δερβενοχώρια και μετέβη στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί εντόπισε ένα κρανίο και κάποια οστά, τα οποία συλλέχθηκαν και απεστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως μετέδωσε το anikolouli.gr, φαίνεται ότι το κρανίο που βρέθηκε δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα ευρήματα του εργαστηρίου, ανήκει σε άντρα ηλικίας 40-50 ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί. Οι οριστικές απαντήσεις για την ταυτότητα του ατόμου στον οποίο ανήκε το κρανίο θα δοθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσω εξέτασης DNA.

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν με τον πιο απόλυτο τρόπο αν το μακάβριο εύρημα σχετίζεται ή όχι με την υπόθεση.

Στην περίπτωση που τελικώς το γενετικό δείγμα δεν ταυτοποιηθεί, θα εισαχθεί στην Εθνική Βάση Αγνοουμένων για πιθανή διασταύρωση με άλλες περιπτώσεις εξαφανισμένων.