Market pass 2: Πότε η πρώτη διπλή δόση
Τρίμηνη παράταση έως τον Οκτώβριο για το Market Pass. Έρχεται διπλή δόση.
Το νομοσχέδιο προβλέπει την παράταση του Market Pass για τρεις ακόμη μήνες, που σημαίνει πως οι δικαιούχοι της ενίσχυσης θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τα χρήματα μέχρι και τον Οκτώβριο.
Οι αιτήσεις αλλά και οι δικαιούχοι θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις 2023 για τα εισοδήματα του 2022 ενώ τα ποσά κυμαίνονται από 22 έως 100 ευρώ το μήνα, δηλαδή 66 έως 300 ευρώ για το τρίμηνο της παράτασης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρώτες πληρωμές για τους 2,8 εκατ. δικαιούχους αναμένεται να γίνουν στις αρχές του Σεπτεμβρίου όταν και θα λάβουν διπλή δόση.
Όσοι είχαν λάβει την προηγούμενη ενίσχυση, από την αρχή που ισχύει το μέτρο, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις καθώς θα εξεταστούν αυτεπάγγελτα. Επίσης όσοι έλαβαν την προηγούμενη ενίσχυση μέσω ψηφιακής χρεωστικής κάρτας μπορούν, εφόσον εξακολουθούν να είναι δικαιούχοι, να εισπράξουν τη νέα ενίσχυση στην ίδια κάρτα, η οποία παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η Δεκεμβρίου 2023.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
