Μαρλαφέκας κατά βουλευτών για το σταφιδικό ζήτημα: “Να παράγουν και όχι να χαρίζουν χρήμα”

Ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας «απασφάλισε» κατά των βουλευτών, καλώντας τους να το σέβονται λίγο παραπάνω γιατί είναι αυτό που παράγει

ImgSrc 11 2 e1624710517326 Ο Πλ. Μαρλαφέκας δείχνει ενοχλημένος από τη στάση πολιτικών

Σοβαρές ενστάσεις, για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σταφιδικό ζήτημα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής, λέγοντας τις απόψεις τους δημόσια ή σε συσκέψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για να βρεθεί λύση με το τοπικό – εθνικό προϊόν και τη στήριξη συνεταιρισμών, εμπόρων, εξαγωγέων και παραγωγών, κατέθεσε ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Σκάι Πάτρας».

Εχοντας παρέμβει στο θέμα, ως συμβουλευτικός φορέας της Πολιτείας και πιστεύοντας ότι το όποιο κρατικό χρήμα θα πρέπει να δοθεί βάσει στοιχείων και όχι με αθέμιτο ανταγωνισμό μόνο σε μία εταιρεία όπως είναι η Παναγιάλειος Ενωση Συνεταιρισμών Αιγίου, κατέκρινε βουλευτές και πολιτευτές, λέγοντας:

«Οφείλουμε να λέμε τεκμηριωμένα πράγματα. Οχι στον αέρα πράγματα, όπως είδα δημοσιεύσεις πολιτικών. Να μη λένε πράγματα χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο, τουλάχιστον όσο εγώ ηγούμαι του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Στηριζόμαστε σε στοιχεία κι όχι σε κουβέντες που κάποιοι μας λένε».

Ο κ. Μαρλαφέκας, με το υπονοούμενο πως «ξέρει τι συμβαίνει», έστειλε σαφές μήνυμα προς τους βουλευτές, λέγοντας: «Καλό είναι να λένε την άποψή τους, σεβαστό, απλά μην καταδικάζουν μια άλλη όπως του Επιμελητηρίου. Θα πρέπει να σέβονται λίγο παραπάνω το Επιμελητήριο, γιατί είναι αυτό που παράγει, με τα μέλη του. Εμείς παράγουμε και πρέπει να μας σέβονται. Προσωπικά, ως άνθρωπος που επιχειρώ στην Ελλάδα και πληρώνω φόρους δεν ανέχομαι να χαρίζουμε χρήματα και μετά να τα χρωστάμε».

Και κατέληξε, αναφερόμενος πάντα στους βουλευτές. «Εκτός κι αν αυτοί οι κύριοι βρουν χρήματα και παράγουν. Γιατί εγώ ως επιχειρηματίας, που φορολογούμαι και είμαι νόμιμος, δεν ανέχομαι άλλοι να χαρίζουν χρήματα μόνο και μόνο για να τα ‘χουν καλά και να τους ψηφίζουν»!

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ