Ματέο Σαλβίνι: Συνάντηση σήμερα στις Βρυξέλλες με την Μαρίν Λεπέν και τον Ζορντάν Μπαρντελά

«Εκτός από την Λεπέν και τον Μπαρντελά, θα συναντηθεί με συμμάχους του από την Πορτογαλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Αυστρία».

Ματέο Σαλβίνι

Ο Ματέο Σαλβίνι ανακοίνωσε ότι σήμερα πρόκειται να συναντηθεί στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο το κόμματος Εθνικός Συναγερμός Ζορντάν Μπαρντελά και με την Γαλλίδα ακροδεξιά πολιτικό Μαρίν Λεπέν.

«Θέλουμε να προωθήσουμε μια νέα Ευρώπη. Δεν θα κάνουμε ποτέ συμμαχίες με τους σοσιαλιστές, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με την αριστερά», δήλωσε ο Σαλβίνι μέσω του διαδικτύου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «στην Γαλλία και στην Γερμανία, όσοι επιθυμούσαν τον πόλεμο, απορρίφθηκαν από τους ψηφοφόρους, τόσο που ο Μακρόν αναγκάσθηκε να προχωρήσει σε διάλυση της βουλής και να προκηρύξει εκλογές για τις 30 Ιουνίου».

Σύμφωνα με το protothema, ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε, τέλος, ότι «εκτός από την Λεπέν και τον Μπαρντελά, θα συναντηθεί με συμμάχους του από την Πορτογαλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Αυστρία».

 

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Χαριλάου Τρικούπη σε Κωνσταντινόπουλο που έθεσε θέμα ηγεσίας: «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια»

Αχαΐα: Τι είπε ο 27χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοείτο επί ώρες, πού βρέθηκε ΦΩΤΟ

Καύσωνας: Πόσο κοστίζουν τα κλιματιστικά για να μας «δροσίσουν», ο καιρός μέχρι την Κυριακή

Πανελλήνιες 2024: «Τέλος» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ – Δείτε τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Τραγωδία στα Χανιά: Κατέληξε 20χρονος ναυαγοσώστης, τι προηγήθηκε