Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών στην Μπράγκα της Πορτογαλίας
Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmous Plus, οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το εκεί επιχειρηματικό οικοσύστημα και βίωσαν την εμπειρία συνεργασίας σε ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Βιωματικές εμπειρίες και γνώσεις έφεραν πίσω οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών, που ταξίδεψαν, συνοδεία τεσσάρων καθηγητών, στην πόλη Μπράγκα της Πορτογαλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmous Plus. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το εκεί επιχειρηματικό οικοσύστημα και βίωσαν την εμπειρία συνεργασίας σε ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι μαθητές Νικόλαος Παναγόπουλος, Ελντισιόνα Κιατάι, Διονύσιος Βασιλόπουλος, Μαρίν Ιβάνοβ, Αναστάσιος-Ταξιάρχης Μεϊντάνης, Ντίμο Μαρίνοβ από τον τομέα Πληροφορικής και Λάζαρος Κατσανιώτης, Παναγιώτα Αλεξοπούλου, Δημήτριος Μπαντούνας, Αρετή Φιλίπη, Μιχαήλ Φουρναράκης, Ερατώ Δρακοπούλου από τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκθεση Γλυπτικής στην Αχαΐα Κλάους υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
RayNeo: Τα νέα iO, GT και GT Max φέρνουν AI και προσωπικό cinema μπροστά στα μάτια
Σούκι Γουότερχαουζ: «Έκανα ένα nepo-baby» – Η δήλωση για την κόρη της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
