Ματθίλδη Μαγγίρα για Eurovision: «Γιατί βγήκαμε τα καημένα σαν τους φτωχούς συγγενείς της Ευρώπης;»

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την πορεία της αδελφής της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, όπως επίσης για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι.

βγήκαμε

“Καλή είναι η Μαρίνα (Σάττι), απλά το ρούχο λίγο κάπως…”.

Στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού μιλά η Ματθίλδη Μαγγίρα .Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για την πορεία της αδελφής της στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, όπως επίσης για τη φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι.

 

«Η Μπέττυ μου φαίνεται μια χαρά φέτος στο πρωινό. Κάνει αυτό που αγαπάει, έτσι όπως το αγαπάει και μένει πιστή σε αυτό. Όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα», απαντά η Ματθλίδη Μαγγίρα.

«Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση και κάνω τηλεόραση, γιατί βρίσκομαι σε γυρίσματα αυτή την περίοδο», τονίζει η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Καλή είναι η Μαρίνα (Σάττι), απλά το ρούχο λίγο κάπως… ένιωσα σαν να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης, ρε παιδί μου. Έβγαιναν οι άλλες με τα φορέματα, έλαμπαν, άστραφταν… εμείς γιατί πήγαμε έτσι τα καημένα; Αυτό ένιωσα», σχολιάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα για την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision.