Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα, πήγε να με αγγίξει και τραβήχτηκα»

«Κάποια γεγονότα στο metoo είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να ”λασπώσουν” ανθρώπους», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

METOO

Σε ότι αφορά την εμφάνιση του κινήματος «#metoo» στην Ελλάδα σχολίασε η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Με προβληματίζει το ότι όταν ”έσκασε” το ελληνικό metoo έγινε το ίδιο και στην Κροατία. Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με ένα τρόπο καθοδηγημένο».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την κατάθλιψη και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, όπου και οδηγήθηκε στο να γίνει πιο αγοροκόριτσο.

«Κάποια γεγονότα στο metoo είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να ”λασπώσουν” ανθρώπους», δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ενώ μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε: «Ο λόγος που έψαξα να βρω τον εαυτό μου ήταν επειδή είχα κατάθλιψη. Βρήκα μία ψυχοθεραπεύτρια που έκανε ηχοθεραπεία και της είπα ”θέλω να με αναλάβεις, δεν με αντέχω άλλο”. Ήθελα να με βοηθήσω, έψαχνα να βρω λίγο φως».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε και για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε.

«Στα 19 μου, με κάλεσαν για μία παράσταση και μου ζήτησαν να δω τον βοηθό γνωστό ηθοποιού, τότε, για να με καθοδηγήσει. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και δεν είδα για πότε ο βοηθός του ηθοποιού κλείδωσε την πόρτα και έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει και τραβήχτηκα».

 

Η περιγραφή της ηθοποιού σοκάρει: «Όσο με είχε κλειδωμένη, έκλαιγα, ήθελα να φύγω κοίταζα το μπαλκόνι κι αναρωτιόμουν αν με παίρνει να πηδήξω. Αυτός ο άνθρωπος με ανάγκασε να είμαι στο δωμάτιο και να περιμένω να…ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments