Μάξιμος Σαράφης: «Δεν εκβιάζομαι» – «Η σύλληψη μου είναι έργο του παρακράτους της ΝΔ»

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φοβάται, δεν εκβιάζεται και δεν θα αυτοκτονήσει, προαναγγέλλοντας προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς.

Μάξιμος Σαράφης: «Δεν εκβιάζομαι» - «Η σύλληψη μου είναι έργο του παρακράτους της ΝΔ»

Για στοχοποίηση κάνει λόγο σε ότι αφορά την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis ο Φιλήστωρ Δεστεμπασίδης με ανακοίνωσή του, κάνοντας αναφορά για παρακρατικούς μηχανισμούς που καταλύουν νόμους, θεσμούς και Σύνταγμα προκειμένου να τον παγιδεύσουν σε μια δικαστική περιπέτεια.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φοβάται, δεν εκβιάζεται και δεν θα αυτοκτονήσει, προαναγγέλλοντας προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς.

Για μια ακόμα αφορά επιτίθεται κατά του Αδωνι Γεωργιάδη ρωτώντας αν γνωρίζει ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μαραβελάκης και ποιος ο ρόλος του στην ποινική του παγίδευση, ενώ θεωρεί τη σύλληψή του έργο του παρακράτους της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανακοίνωσή του μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο «Μάξιμος Σαράφης» δηλώνει ότι για όσους χλευάζουν την εμπλοκή μου σε υπόθεση απάτης μέσω διαδικασίας χρηματοδότησης / δανειοδότησης επιχειρήσεων από εταιρεία των Η.Α.Ε. και για όσους με γνωρίζουν και με σέβονται, δηλώνει πως είναι 25 χρόνια στην «αγορά» είτε ως υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, είτε ως διαχειριστής εταιρειών επενδύσεων και επικοινωνίας, και η πορεία μου διακρίνεται για τη φερεγγυότητά και την αποτελεσματικότητά μου.

Όπως αναφέρει ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την προσωπική ηθική και την επαγγελματική του αξιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

1. Είμαι 25 χρόνια στην «αγορά», είτε ως υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, είτε ως διαχειριστής εταιρειών επενδύσεων και επικοινωνίας, και η πορεία μου διακρίνεται για τη φερεγγυότητά και την αποτελεσματικότητά μου. Ουδείς τόλμησε να αμφισβητήσει την προσωπική μου ηθική και την επαγγελματική μου αξιοσύνη.

2. Η τωρινή μου ποινική εμπλοκή είναι αποτέλεσμα της άθλιας και ρεβανσιστικής στοχοποίησής μου, από το 2018, από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα εξουσίας, που αποκαλύφθηκε το πολιτικό και προσωπικό τους ήθος κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis στην Ελλάδα. Αυτοί, ως πολιτική μαφία, με απειλούσαν δημόσια ότι «θα με γδάρουν» και «θα με κλείσουν φυλακή».

3. «Ήγγικεν η ώρα!». Αφού οργάνωσαν όλους αυτούς του παρακρατικούς μηχανισμούς, καταλύοντας Νόμους, Θεσμούς και Σύνταγμα, επιστράτευσαν «κολλητούς», «παρατρεχάμενους» και «πρακτοράκια» για να με παγιδεύσουν σε μία δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να … εξιλεωθούν στην κοινή γνώμη, απαξιώνοντας με, κλείνοντας με φυλακή. Χωρίς στοιχεία, χωρίς έγκυρες διασταυρώσεις εταιρειών και διαδικασιών, παρά μόνο με εικασίες, ανακάλυψαν έγκλημα, δράστη και θύματα. Διεφθαρμένοι αστυνομικοί υπέδειξαν τηλεφωνικά (!) στους συναλλασσόμενους πελάτες μου ότι είναι δήθεν θύματα απάτης! Κάποιοι «τσίμπησαν», κάποιοι όχι.

4. Με λίγα λόγια, η σύλληψη μου είναι έργο του παρακράτους της Νέας Δημοκρατίας. Γνωρίζω ότι ο δρόμος για τη δικαίωση μου είναι μακρύς και δύσβατος. Δηλώνω, όμως, ότι ΔΕΝ φοβάμαι, ΔΕΝ εκβιάζομαι και ΔΕΝ θα αυτοκτονήσω, όπως επιθυμούν, αλλά θα προσφύγω στους Διεθνείς Οργανισμούς, καταγγέλλοντας όσα, ως αντίποινα, μεθοδεύτηκαν εις βάρος μου.

5. Και ερωτώ τη Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα τον Άδωνη – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη: Γνωρίζει τον Αλέξανδρο Μαραβελάκη ;;; Και αν ναι, τι σχέση έχει μαζί του και ποιος ο ρόλος του στην ποινική μου παγίδευση;

6. Εγώ ξέρω – και έχω και άλλα τέτοια ερωτήματα για περισσότερα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας -, και θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη. Αρκεί να μην με αυτοκτονήσουν …

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments