Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Καλλιάνος: «Αυτό που έκαναν θα το πληρώσουν»
«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας», γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος
Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Καλλιάνος. Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την κατάσταση υγείας του πατέρα του.
«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.
Στο βίντεο, ακούγεται να λέει δακρυσμένος: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.
Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.
Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες» περιγράφει ο γνωστός μετεωρολόγος.
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση Opinion Poll για Ευρωεκλογές 2024: Ποιοι προηγούνται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Ρέντη: Ποινική δίωξη για 28 αδικήματα, ανάμεσά τους και εγκληματική οργάνωση
ΤΑΙΠΕΔ: Δείτε τι θα φτιαχτεί στους πρώην εργοταξιακούς χώρους της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου
Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: Συναγερμός για μεταλλαγμένο βακτήριο, η μεταφορά μέσω του αίματος
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
