Με επιτυχία η συναυλία του UPFM με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με επιτυχία η συναυλία του UPFM με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στον κήπο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Τμήμα Πολιτισμού Π.Ε. – Αχαΐας, διοργάνωσε, με είσοδο ελεύθερη, μουσικό Φεστιβάλ σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM. Συμμετείχαν καλλιτέχνες & μουσικά σχήματα από την εγχώρια & τοπική ανεξάρτητη σκηνή. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν οι SneakyMustard, η PielFluida, οι Sworr. και η NalyssaGreen.

Η πολιτιστική ομάδα του UPFMευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Τμήμα Πολιτισμού Π.Ε. – Αχαΐας για την οικονομική και οργανωτική βοήθεια της σε έναν εγχείρημα που είχε ως στόχο την στήριξη της τοπικής και όχι μόνο Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ευχαρίστησε επίσης το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα για τη δωρεάν παραχώρηση του προαύλιου χώρου του οικήματος, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τμήμα Σαμαρειτών Πάτρας, για την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και τους υποστηρικτές του Μουσικού Φεστιβάλ (ΤΙΤΑΝ, Ποτοποιία Πιλαβάς, PatrasBroadband και efood).

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ