Με επιτυχία το «Κύπελλο ΟΧΙ» στο σκάκι από ΝΕΠ και ΕΑΠ

ΝΕΠ και ΕΑΠ συνδιοργάνωσαν τοπ «Κύπελλο ΟΧΙ» στο σκάκι, το οποίο σημείωσε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

ΝΕΠ Αναμνηστική φωτογραφία μετά τους αγώνες σκάκι που συνδιοργάνωσαν ΝΕΠ και ΕΑΠ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι σκακιστικοί αγώνες με την ονομασία «Κύπελλο ΟΧΙ», τους οποίους συνδιοργάνωσαν ΝΕΠ και ΕΑΠ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο εντευκτήριο της ΝΕΠ (Τσαμαδού 94) το διάστημα 8, 9 και 15 Οκτωβρίου και παίχθηκαν συνολικά 7 αγωνιστικές με διεθνή αξιολόγηση. Πήραν μέρος 33 σκακιστές από διάφορους συλλόγους, πολλοί εκ των οποίων είναι φοιτητές. Ηταν η πρώτη διοργάνωση από μια σειρά αγώνων που θα κρατήσουν μέχρι τον Μάιο του 2023.

Την 1η θέση κατέλαβε ο Λεωνίδας-Μάριος Νικολακόπουλος με 6 βαθμούς, ακολούθησε η Κωνσταντίνα Τζακώστα με 5,5 βαθμούς και την 3η θέση πήρε η Σμαράγδα Κυριαζή με 5 βαθμούς.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο διεξήχθη το σκακιστικό τουρνουά μικρότερης δυναμικότητας χωρισμένο σε 2 ομάδες.

Στην 1η ομάδα, με συμμετοχή 10 σκακιστών, είχαμε τον Δημήτρη Περουκίδη 1ο με 4,5 βαθμούς, τον Χαράλαμπο Τουντόπουλο 2ο με 4 βαθμούς και τον Κωνσταντίνο Καραπάνο 3ο με 3,5 β.

Στην 2η ομάδα, με συμμετοχή 15 σκακιστών, είχαμε: Τον Οδυσσέα Παπαδόπουλο 1ο με 4 β., τον Πολύβιο Σκόρδου 2ο με 4 β. και τον Σπύρο Λεονάρδο 3ο με 3,5 β.

Όλοι οι μικροί σκακιστές πήραν μετάλλιο δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές διότι στηρίζουν με την παρουσία τους τις συνδιοργανώσεις της ΝΕΠ και της ΕΑΠ.

ΝΕΠ ΝΕΠ ΝΕΠ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποδηλασία
Αρίωνα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΟΧΟΠΕΔΙΛΩΝ