Με λοστάρι στο χέρι 50χρονος απειλούσε ανήλικους σε γειτονιά της Πάτρας

Τα παιδιά επιστράτευσαν σκουπόξυλα και το χειρότερο κακό θα είχε γίνει αν δεν υπήρχαν οι γείτονες που έδρασαν «πυροσβεστικά».

Αστυνομία

Εκρήξεις οργής ξέσπασαν, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών Ελλησπόντου και Αργυρόκαστρου), με πρωταγωνιστή 50χρονο, ο οποίος με λοστάρι απείλησε 4 ανήλικα παιδιά! Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και επί μία ώρα η κατάσταση ήταν τεταμένη.

Ενα από τα παιδιά αλβανικής οικογένειας μπήκε στην αυλή του διότι του είχαν πέσει τα ακουστικά του κινητού τηλεφώνου του. Ηταν η σπίθα που άναψε την φωτιά. Οπως περιγράφουν οι περίοικοι, είδαν τον ιδιοκτήτη έξαλλο να προτάσσει το λοστάρι και να υβρίζει το νεαρό «εισβολέα» στην αυλή, που είχε δίπλα του πλέον και τρεις ακόμη φίλους του για συμπαράσταση.

Οι περίοικοι προέτρεψαν τον 50χρονο να καλέσει την Αστυνομία, ωστόσο, αυτός ήταν εκτός εαυτού και με ακατάσχετο υβρεολόγιο και κραδαίνοντας το λοστάρι απειλούσε θεούς και δαίμονες.

Τα παιδιά επιστράτευσαν σκουπόξυλα και το χειρότερο κακό θα είχε γίνει αν δεν υπήρχαν οι γείτονες που έδρασαν «πυροσβεστικά» καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατευνασμού της έκκρυθμης κατάστασης.Στην εκτόνωση επέδρασε τελικά η εμφάνιση ενός περιπολικού της ΕΛΑΣ. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη συνοικία χάνεται ο έλεγχος της αντισυγκράτησης και για τον λόγο αυτό οι περίοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους.

Γενικότερα, τέτοια περιστατικά σαν το προχθεσινό αποτελούν δυστυχώς απότοκα της «τσιτωμένης» κοινωνίας…

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
Αχαΐα
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ