Με πατρινά γκολ η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε και πέρασε στους «8»
«Ζευγάρωσε» τις νίκες της η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19) στον Β΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, αφού με πρώτους σκόρερ τους Πατρινούς Λυκούδη-Γεωργαρά επιβλήθηκε της Ιταλίας με 12-10, την Τρίτη (3/9) και εξασφάλισε την απευθείας πρόκρισή της στους «8» της διοργάνωσης.
Το επόμενο παιχνίδι για το σύνολο του Ηλία Μαχαίρα είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη (5/9), με αντίπαλο που θα προκύψει από αγώνα χιαστί της Τετάρτης (4/9).
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και 2-4 ύστερα από τρία λεπτά στο δεύτερο, αλλά με τέρματα των Σπάχιτς, Λυκούδη και Λασκαρίδη κατάφερε να προηγηθεί με 5-4. Μετά το 5-5 των Ιταλών ακολούθησε ένα ακόμη ελληνικό σερί. Με δύο γκολ του Γεωργαρά κι από ένα των Αγγελόπουλου, Μπιτσάκου η Εθνική μας πήρε προβάδισμα με 9-5, τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να «ροκανίσει» τη διαφορά (9-8 και 10-9), αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο έδωσαν την λύση ο Λυκούδης με τον Αγγελόπουλο (12-9).
Οκτάλεπτα: 0-2, 6-3, 3-2, 3-3
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Παρτσόγλου, Λυκούδης 3, Νικολαΐδης Γ. 1, Γεωργαράς 3, Τόττης, Λασκαρίδης 1, Κωνσταντόπουλος, Μπιτσάκος 1, Καρατζάς, Αγγελόπουλος 2, Σπάχιτς 1, Σιαμάς, Λεβαντής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το IMDb ανοίγει τις πόρτες σε streamers, TikTokers και influencers
Το 24ο Καρδιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone 18 Pro: Variable aperture, smart focus και Pro Controls άλλαξαν τη φωτογραφία
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών για τη νέα σχολική χρονιά ΦΩΤΟ
