Με Πατρινό «χρώμα» η αποστολή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα
Η επόμενη στάση για την εθνική μας ομάδα είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, όπου η χώρα μας θα συμμετάσχει με νεανική ομάδα εννέα αθλητών και αθλητριών. Η διοργάνωση θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στην πόλη Πίρντοπ της Βουλγαρίας, την ίδια ημέρα, που στην Αθήνα θα διεξάγεται ο 40ος επετειακός Μαραθώνιος. Η διεξαγωγή του κορυφαίου δρομικού γεγονότος της χώρας μας κρατάει στην Αθήνα τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες των μεγάλων κατηγοριών, που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις αποστάσεις της διοργάνωσης.
Ανάμεσα τους είναι η Πατρινή Μαρία-Ανθη Βυθούλκα του ΑΟ Πέλοψ η οποία θα αγωνιστεί στα 6 χλμ. Στην κατηγορία Κ23.
Αναλυτικά η αποστολή της ελληνικής ομάδας
4χλμ. Γυναικών Κ20 : Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής), Άλκηστις – Δέσποινα Γκιβιζίνη (ΑΣ Βεργίνας), Δήμητρα Ντάσκα (ΓΣ Τρικάλων), Γλυκερία Σκάρκου (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου)
6χλμ. Γυναικών Κ23: Μαρία – Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλοψ)
6χλμ. Ανδρών Κ20: Οδυσσέας Κίκας (Εθνικός ΓΣ), Αθανάσιος Ζυγούρης (ΣΑΚΑ), Διονύσης Καψάλης (ΓΑΣ Αγρινίου), Αντριάν Μπουλλαρί (ΓΣ Ακρίτας 2016)
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Θρησκευτική κατάνυξη στο Σπήλαιο της Παναγίας Κάτω Δροσιάς ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
