«Με πλήρωσε ένας Ρομά» λέει ο τοξικομανής που εμβολιαζόταν για τρίτους

Ο 46χρονος τοξικομανής που προσπάθησε να εμβολιαστεί για τρίτο άτομο υποστήριξε πως το πλήρωσε ένας Ρομά.

πλήρωσε

Τον τρόπο με τον οποίο ένας Ρομά τον προσέγγισε και του ζήτησε να κάνει το εμβόλιο αντί γι αυτόν έναντι αμοιβής περιέγραψε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο νεαρός τοξικομανής ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Λοιμωδών.

 

Τι κατέθεσε ο 46χρονος στις Αρχές – Λεπτομέρειες από τα όσα είπε στην κατάθεσή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr όλα έγιναν προχθές στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) όπου συνελήφθη ένας 46χρονος γιατί διαπιστώθηκε ότι πήγε να εμβολιαστεί έχοντας στην κατοχή του ταυτότητα άλλου ατόμου, ηλικίας 27 ετών! «Στις 16/12 στις 16:00 ενώ βρισκόμουν στην Ομόνοια με προσέγγισε ένας άγνωστος Ρομά και μου πρότεινε να εμβολιαστώ αντί του χρηματικού ποσού των 25 ευρώ, παριστάνοντας έναν άλλον άνδρα που δεν γνωρίζω. Για αυτό πήγα να κάνω το εμβόλιο. Είμαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συχνάζω στην Ομόνοια», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός τοξικομανής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τοξικομανής ομολόγησε πως και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο και ότι συνολικά έχει κάνει αρκετές δόσεις εμβολίου με αυτόν τον τρόπο για λογαριασμό άλλων. Ο ίδιος συνελήφθη για υφαρπαγή εγγράφων και ψευδή βεβαίωση. Παράλληλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο πραγματικός κάτοχος της ταυτότητας, ο οποίος δήλωσε ότι είχε χάσει την ταυτότητα του.

Οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Η συγκεκριμένη ενέργεια συνιστά ακόμη μία προσπάθεια ατόμων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ωστόσο αναζητούν με παράνομο τρόμο να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό προκειμένου να αποφεύγουν τους περιορισμούς.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop