Με πρώην του Απόλλωνα και νυν του Άρη η προετοιμασία της Εθνικής
«Εκτός» ο τραυματίας Ναζ Μήτρου Λονγκ
Η Εθνική μπάσκετ συνέχισε σήμερα (25/2/2026) μία αλλαγή και μία προσθήκη την προετοιμασία της Εθνικής στη Sunel Arena.
Ολυμπιακός: Δήλωσε τον Μουστάφα Φαλ στη EuroLeague
Ο Ελάιτζα Μήτρου – Λονγκ του Άρη, που παλαιότερα αγωνίστηκε στον Απόλλωνα, αντικατέστησε τον αδελφό του Ναζ, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα με ένα πρόβλημα τραυματισμού σε δάχτυλο του χεριού, από τον αγώνα της Νάπολι στο Final 8 του κυπέλλου Ιταλίας.
Παρότι έκανε προσπάθεια στις δύο πρώτες προπονήσεις, το πρόβλημα δεν του επέτρεπε ευχέρεια κινήσεων και έτσι αποχώρησε και αντικαταστάθηκε από τον γκαρντ του Αρη.
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν το νέο πρόσωπο στο γήπεδο, ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και πλέον απομένουν άλλοι τρεις παίκτες για να ολοκληρωθεί το “παζλ”. Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου και οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Νίκος Ρογκαβόπουλος, με την ομάδα να αναμένεται να είναι πλήρης στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, όταν έχει έρθει και ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης μετά τον αγώνα της Μονακό το βράδυ της Πέμπτης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ηλεκτρικό Jetta M6 είναι εντυπωσιακά φθηνό, αλλά δεν μπορούμε να το αγοράσουμε
Αίγιο: Νέα ομάδα για παιδιά του Δημοτικού με θέμα την αυτοεκτίμηση
Πρωινό χωρίς ενοχές: 6 τροφές που τελικά δεν είναι τόσο «κακές» όσο νομίζεις
Δεν σε ακούνε καλά στο κινητό; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις στο Android
Πάτρα: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ανατομικής
