Με συνδρομή από τον ΑΝΤ1 οι 42/64 αγώνες του Μουντιάλ!
Ενα σημαντικό μέρος των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα μεταδοθεί μέσα από την πλατφόρμα ANT1+.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, τα παιχνίδια του Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ, θα μεταδοθούν στην πλειονότητά τους συνδρομητικά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το “typologies.gr”, η πλατφόρμα ANT1+ θα προβάλει τους 42 από τους 64 αγώνες έναντι συνδρομής, ενώ τα υπόλοιπα 22 παιχνίδια θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους αγώνες που παίζονται την ίδια ώρα.
Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατοχύρωνε τα δικαιώματα του Μουντιάλ και τα έδειχνε ζωντανά κι ελεύθερα από τα τρία κανάλια της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Σπάνιες εικόνες με δελφίνια να φτάνουν μια ανάσα από την ακτή της Ποροβίτσας ΒΙΝΤΕΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στην Κερπινή ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Η θρυλική «Μήδεια» επιστρέφει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
