Με τα γαλανόλευκα η Κάντζαρη του Μίλωνα
Τα γαλανόλευκα γάντια θα φορέσει η Ουρανία Κάντζαρη του Μίλωνα στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη Αράντ της Ρουμανίας το διάστημα 22-27 Φεβρουαρίου.
Τα γαλανόλευκα γάντια θα φορέσει την ερχόμενη εβδομάδα η αθλήτρια Ουρανία Κάντζαρη του ΑΣ Μίλων Πάτρας, καθώς κλήθηκε από την Εθνική ομάδα πυγμαχίας να υπερασπιστεί τα γαλανόλευκα γάντια στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη Αράντ της Ρουμανίας το διάστημα 22-27 Φεβρουαρίου.
Ο προπονητής Ηλίας Πελεκούδας δηλώνει τα εξής: «Η Ράνια είναι γέννημα θρέμμα του ΑΣ Μίλων Πάτρας, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η εργατικότητα η θέληση και η πίστη για την επίτευξη των στόχων της. Είμαι σίγουρος πως οι εμπειρίες που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα θα εμφανίσουν μια σπουδαία αθλήτρια που θα κυριαρχεί στα βάθρα των νικητών. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την εθνική μας ομάδα που πιστεύω πως και φέτος όπως πέρυσι θα πρωταγωνιστήσει στα διεθνή ρινγκ του κόσμου!».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Η θερινή εκδήλωση του «Ανθρωπιστικού Συλλόγου» Ακράτας ΦΩΤΟ
Το άθλημα της μακροζωίας: Χαρίζει έως και 5 επιπλέον χρόνια ζωής
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Μουσική βραδιά στα Τριπόταμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
