Με το «δεξί» στο Ευρωπαϊκό η Εθνική Νεανίδων, τρία γκολ η Μπιτσάκου
Ποδαρικό με το «δεξί» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων Κ18, το οποίο φιλοξενείται στην πόλη Γκζίρα της Μάλτας, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (1/9) η Εθνική μας ομάδα, αφού επικράτησε σχετικά εύκολα της Κροατίας με 20-15 στο πλαίσιο του Β΄ Ομίλου.
Την Τρίτη (2/9) στις 17:30 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία και με νίκη θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκρισή του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η Κροατία πέτυχε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση με την Πόγκουλι (4.13 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου), αλλά η απάντηση ήταν άμεση για το σύνολο του Γιώργου Ντόσκα, αφού στα επόμενα οκτώ λεπτά, με όπλο την άμυνα είχε ένα σερί 6-0. Μάλιστα, η διαφορά «εκτοξεύθηκε» ακόμη και στα έντεκα γκολ, μόλις 75 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο (19-8 με την Αφροδίτη Μπιτσάκου).
Κάπου εκεί, όμως, φαίνεται πως οι διεθνείς μας επαναπαύθηκαν και έδωσαν το δικαίωμα στις αντίπαλές τους να μειώσουν σε 20-15, με ένα επιμέρους 7-1 στα τελευταία εννέα λεπτά του παιχνιδιού.
Πρώτη σκόρερ για την Ελλάδα ήταν η Νεφέλη Άννα Κρασσά με πέντε γκολ και την ακολούθησε η αρχηγός του ελληνικού συγκροτήματος, Δέσποινα Δρακωτού με τέσσερα.
Οκτάλεπτα: 4-1, 9-3, 6-5, 1-6
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ντόσκας): Σάλεχ, Καραγιάννη 3, Κουνδουράκη, Μπίκου 2, Δρακωτού 4, Ελμισιάν 2, Κλαψιανού, Κρασσά 5, Σταυρίδου 1, Μπιτσάκου 3, Ντούλη, Σαλταμανίκα, Κυριακοπούλου, Δασκαλάκη.
Για την Κροατία σκόραραν: Μπούτιτς 6, Ν. Γιάνκοβιτς 4, Γιάζβιν 2, Πόγκουλι 1, Μ. Γιάνκοβιτς 1. Πέσιτς 1.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στεφάνια σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα από τη Δημοτική Οργάνωση Πάτρας
Αιμοδοσία: Κάθε πότε μπορούμε να δίνουμε αίμα στην Ελλάδα – Προϋποθέσεις, αναβολές και τι να κάνετε πριν και μετά
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην συγκέντρωση των λιμενεργατών
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
