Με τον designer της Lady Gaga η Άννα Μαρία Ρογδάκη – Μιλά στην «Π» για την επικείμενη συνεργασία της

H βραβευμένη πατρινή wedding designer Άννα Μαρία Ρογδάκη πριν από λίγο καιρό συναντήθηκε με τον διάσημο Σουμάντ στο πλαίσιο του παγκόσμιου Συνέδριου Wedding Planning στην εξωτική Γκόα της Ινδίας.

Με τον designer της Lady Gaga η Άννα Μαρία Ρογδάκη - Μιλά στην «Π» για την επικείμενη συνεργασία της

H βραβευμένη πατρινή wedding designer Άννα Μαρία Ρογδάκη πριν από λίγο καιρό συναντήθηκε με τον διάσημο Σουμάντ στο πλαίσιο του παγκόσμιου Συνέδριου Wedding Planning στην εξωτική Γκόα της Ινδίας. Με τον designer της Lady Gaga η Άννα Μαρία Ρογδάκη - Μιλά στην «Π» για την επικείμενη συνεργασία της

Ο φημισμένος Σουμάντ είναι ένας από τους σπουδαιότερους designers με συνεργασίες του οίκου Swarovski, Channel, Rolls Royce και των φαντασμαγορικών σόου της Lady Gaga. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ήταν ο προάγγελος μιας νέας συνεργασίας, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα δίνοντας Ελληνικό χρώμα σε παγκόσμια events.

Η «Π» επικοινώνησε με την wedding designer αννα Μαρία Ρογδάκη η οποία δήλωσε τα εξής: «Οντως πριν από λίγο διάστημα προ πανδημίας είχε γίνει ένα συνέδριο από την εταιρεία EWPC Exotic Wedding Planning Conference, η οποία έγινε στην Γκόα στην οποία συμμετείχαν 700 από τους μεγαλύτερους wedding planners στον κόσμο. Εμείς ήμασταν οι μόνοι από την Ελλάδα και μάλιστα συμμετείχαμε σε ένα πάνελ που είχε θέμα:

”H Ελλάδα ως διάσημος προορισμός από ζευγάρια από όλο τον κόσμο”. Μαζί μας ήταν ο Σουμάντ, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος designer όχι μόνο γάμων αλλά και πολύ μεγάλων εταιρικών events κορυφαίων brands και όλων των σόου της Lady Gaga. Ο Σουμάντ εντυπωσιάστηκε από τις δουλειές μας και έχουμε δώσει ραντεβού φέτος τον Μάρτιο στο Abu Dhabi, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο όπου θα συμμετέχουμε και πάλι στο ίδιο πάνελ αλλά θα συνεργαστούμε αυτή τη φορά και σε μια δουλειά που θα γίνει στην Σαντορίνη από πελάτες που έρχονται από την Ινδία και θα κάνουμε μαζί το project και είμαστε διπλά χαρούμενοι γι’ αυτό».

Με τον designer της Lady Gaga η Άννα Μαρία Ρογδάκη - Μιλά στην «Π» για την επικείμενη συνεργασία της Με τον designer της Lady Gaga η Άννα Μαρία Ρογδάκη - Μιλά στην «Π» για την επικείμενη συνεργασία της

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments