Με ξακάθαρο προεκλογικό μήνημα σήμερα στην Πάτρα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Συνέντευξη και διευρυμένη συνάντηση κομματικών στελεχών

Πάτρα,Λευτέρης,Αυγενάκης Το κυβερνητικό στέλεχος δούλεψε για τον θρίαμβο της ΝΔ το 2019

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα, για τη θέση του συντονιστή του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει πολυεπίπεδους δεσμούς με την πόλη μας, οι οποίοι δεσμοί έγιναν ακόμη πιο έντονοι κατά την περίοδο που είχε αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού κι έπρεπε να διοργανωθούν στην Πάτρα οι 2οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες (Αύγουστος 2019), οι οποίοι μέχρι τότε ήταν στην κυριολεξία στον αέρα. Η συνεργασία του Λ. Αυγενάκη με τον τότε πρόεδρο της Επιτροπής των ΠΜΑ, μετέπειτα πρόεδρο του ΠΕΑΚ και σημερινό επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Νίκο Παπαδημάτο θα επαναληφθεί για μια ακόμη φορά, μέχρι την κάλπη της 9ης Ιουνίου, με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος: να αποφέρει τα ίδια θετικά αποτελέσματα όπως εκείνα προ 5ετίας, σε πολιτική βάση αυτήν τη φορά.

Η εμπειρία, άλλωστε, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από εκλογές είναι τεράστια κι απόδειξη αυτού ο εκλογικός θρίαμβος της ΝΔ το 2019, όταν ο ίδιος κατείχε επιτελικό πόστο στην κομματική διάρθρωση. «Στόχος μας είναι η Αχαΐα να παραμείνει γαλάζια και στις ευρωεκλογές. Πρέπει να πάμε πόρτα-πόρτα και να δείξουμε και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Αχαΐας ότι οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές και για την Ευρώπη, αλλά και για τη χώρα μας» είναι το μήνυμα που θα στείλει σήμερα στο ξενοδοχείο «My Way» ο Λ. Αυγενάκης. «Ο στόχος μας είναι τριπλός. Πρώτον, να μη χαθεί ούτε μια ψήφος και να μην υπάρξει αποχή. Δεύτερον, να πείσουμε και πάλι τους πολίτες άλλων χώρων ότι η ΝΔ είναι η μοναδική αξιόπιστη επιλογή. Και τρίτον, το να παραμείνει η Αχαΐα γαλάζια, ένα επίτευγμα το οποίο πανηγυρίσαμε εις διπλούν στις εθνικές εκλογές του 2023».

Η παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Πάτρα θα ξεκινήσει με συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους στις 12.30μ.μ. και θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση στελεχών στη 1.15μ.μ., στην οποία θα γίνουν εισηγήσεις και από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, τους βουλευτές Ανδρέα Κατσανιώτη και Ιάσονα Φωτήλα και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνη Κουνάβη. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν πολιτευτές, αιρετά στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι από επιστημονικούς, παραγωγικούς, αθλητικούς και αγροτικούς συλλόγους, στελέχη, μέλη και εθελοντές της ΝΔ. «Ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα είναι σε πλήρη κινητοποίηση» μας έλεγαν χθες στελέχη της ΔΕΕΠ και αποκάλυψαν ότι σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι περιοδείες σε Καλάβρυτα, Αιγιάλεια, Ερύμανθο και Δυτική Αχαΐα.

Σε ό,τι αφορά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, αυτή δρομολογείται, όπως έχουμε ξαναγράψει, για το τέλος Μαΐου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Χθες, πάντως, έγινε γνωστή και η έλευση της υποψήφιας ευρωβουλευτή Ελεονώρας Μελέτη στα μέρη μας και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου. Το επόμενο διάστημα αναμένουμε στην Πάτρα κι άλλους συνυποψηφίους της.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop