Μεγάλη φωτιά στη Δροσιά Χαλκίδας, επιχειρούν εναέρια
Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια και ήδη έχει σημάνει ειδοποίηση από το 112 να είναι οι κάτοικοι σε ετοιμότητα.
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην Αγίου Μηνά, στην Δροσιά Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evima, η φωτιά έχει ξεσπάσει στη θέση Μπουρνώντα, σε χαμηλή βλάστηση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των επίγειων δυνάμεων, ενώ στη μάχη με τις φλόγες έχουν κληθεί να συνδράμουν και εναέρια μέσα, καθώς καταβάλλεται προσπάθεια να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο πριν επεκταθεί. Οι καπνοί είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση, γεγονός που προκαλεί μία ανησυχία.
Τι συνέβη στο Καστελόριζο με τον 33χρονο αγροτικό γιατρό και την αστυνομία
Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων από 4η και 20η ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια και ήδη έχει σημάνει ειδοποίηση από το 112 να είναι οι κάτοικοι σε ετοιμότητα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
