Μεγάλη πυρκαγιά στο Κρανίδι Αργολίδας – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο – ΦΩΤΟ
Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα και προσωπικό από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου ενώ σπεύδουν ενισχύσεις από Ναύπλιο και Άργος.
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr η φωτιά έχει μπει μέσα στις εγκαταστάσεις του τουριστικού συγκροτήματος Amanzoe και ορισμένες κατοικίες έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.
Η πυροσβεστική δίνει μεγάλη μάχη με τις φλόγες, με το ξενοδοχείο να έχει εκκενωθεί και τον κόσμο να έχει απομακρυνθεί από το σημείο χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.


Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά προκλήθηκαν φθορές στο ξενοδοχείο, η επιχείρηση εκκένωσης όμως διεξήχθη αποτελεσματικά, με τον κόσμο να απομακρύνεται από το σημείο να μην σημειώνονται τραυματισμοί.
Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα και προσωπικό από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου ενώ σπεύδουν ενισχύσεις από Ναύπλιο και Άργος.
Συγκεκριμένα για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 63 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Στην πυρκαγιά έχει σπεύσει και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου για να παράσχουν όποια βοήθεια χρειαστεί.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Εκδρομή του Συλλόγου Αγίου Βασιλείου στην Πλατανιώτισσα ΦΩΤΟ
Apple: Δύο νέες λειτουργίες εντοπίστηκαν στη δοκιμαστική έκδοση του iOS 27
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Η γέννηση της Θεοτόκου στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
