Μεγάλος αγώνας για τον πατρινό πυγμάχο Μάριο Κόλλια
Σε περίπτωση νίκης, ο Κόλλιας έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» ακόμα και την πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς ανοίγει διάπλατα ο δρόμος προς την κορυφή
Εναν σπουδαίο αγώνα δίνει το Σάββατο 30/5 στο Κάλιαρι ο Μάριος Κόλλιας.
Ο πατρινός πυγμάχος βαρέων βαρών, που είναι νούμερο 96 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει τον Γουίλμαρ Βάσκες από τη Βενεζουέλα, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να το δώσει το εισιτήριο για το τοπ 50 της κατάταξης σε περίπτωση που νικήσει.
Ο Βάσκες είναι 44 ετών και το ρεκόρ του φέτος είναι 14-4-2, ενώ ο 35χρονος Κόλλιας έχει 12-4-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πυγμάχος από τη Βενεζουέλα είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ενώ είναι επαγγελματίας τα τελευταία 19 χρόνια σε αντίθεση με τον Κόλλια που μπήκε στην επαγγελματική πυγμαχία πριν από 11 χρόνια.
Σε περίπτωση νίκης, ο Κόλλιας έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» ακόμα και την πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς ανοίγει διάπλατα ο δρόμος προς την κορυφή.
Υποστηρικτές του πατρινού πυγμάχου είναι οι Nautilus Agency, Kids of Fire Tattoo Family, PELCO Λιπαντικά Αχαΐας και Distil Quality Coffee.
Η αναμέτρηση Κόλλιας – Βάσκες θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί live από το κανάλι στο youtube ELITE TOP FIGHT.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Λαμίν Γιαμάλ: Η γιαγιά του ξεκαθαρίζει για την καταγωγή του
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Για πρώτη φορά «Προσφυγικό Αντάμωμα» στο Αίγιο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
