Μεντβέντεφ: «Ποιος είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη στον παγκόσμιο χάρτη σε δύο χρόνια;»
Ο πρώην προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας για την Ουκρανία, δήλωσε πως αμφισβητεί ότι το κράτος θα συνεχίσει να υπάρχει ως κυρίαρχο.
Σοκάρει και μόνο στη σκέψη, αλλά και προβληματίζει η δήλωση του πρώην προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας για την Ουκρανία, πως αμφισβητεί ότι το κράτος θα συνεχίσει να υπάρχει ως κυρίαρχο.
Πρώην πρόεδρος και νυν αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο Μεντβέντεφ έγραψε στο Telegram: «Απλά μια ερώτηση: ποιος είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη στον παγκόσμιο χάρτη σε δύο χρόνια;»
Η Ουκρανία επικαλείται τη δήλωση του Μεντβέντεφ, εξηγώντας ότι είναι απόδειξη ότι ο επίσημος πολεμικός στόχος της Μόσχας, που έχει διακηρύξει ότι επιδιώκει να «αποναζιστικοποιήσει» τη χώρα, δεν είναι παρά ένα πρόσχημα για την καταστροφή του ουκρανικού πολιτισμού.
Το Κρεμλίνο δεν σχολίασε άμεσα τις τελευταίες δηλώσεις Μεντβέντεφ. Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, είπε μόνο «γνωρίζουμε ότι η Ουκρανία έχει μεγάλα προβλήματα».
Η χώρα συνεχίζει να αρνείται να «χαλιναγωγήσει» τους εθνικιστές που υπάρχουν στους κόλπους της, είπε ο Πεσκόφ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Eurovision: Ανοίγει η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας
Υγιής γήρανση: Οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε από τα 30 για καλύτερη υγεία στα 70
Grandmaslop: Η πιο παράξενη οικογενειακή μόδα της AI εποχής
Ιστορίες για τη διάσωση και την πολιτιστική κληρονομιά στο Κάστρο
Πόσο υγιεινοί είναι οι ξηροί καρποί και ποια είναι η κατάλληλη ποσότητα;
