Μεσολόγγι: Περιπολικό πήρε γιατρό με το ζόρι για εφημερία!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, χαρακτηρίζει ως πεδίο μάχης τις γενικές εφημερίες ενώ το προσωπικό των νοσοκομείων κάνει καθημερινά υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθει.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Για σοβαρές ελλείψεις προσωπικού τις οποίες αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία και δημιουργούν πολλά προβλήματα, που είναι πιο έντονα κυρίως στην επαρχία, μιλά ο Ιατρικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας.

Χαρακτηρίζει ως πεδίο μάχης τις γενικές εφημερίες ενώ το προσωπικό των νοσοκομείων κάνει καθημερινά υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθει. Αναφέρεται και στην κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο Μεσολογγίου, κάνοντας λόγο για υποστελέχωση, ελλείψεις προσωπικού και κύμα παραιτήσεων ιατρών.

Καταγγέλλει, μάλιστα, και μία πρωτόγνωρη κίνηση. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ προτάσσουν τις συνεχείς μετακινήσεις ιατρών από τα γειτονικά Κέντρα Υγείας με αποκορύφωμα την περασμένη Παρασκευή 20 Ιανουαρίου να εξαναγκάσουν ιατρό σε εφημερία με τη διαδικασία του «εντέλλεσθε», στέλνοντας περιπολικό του ΑΤ Γαβαλούς στην οικία της.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments