Μεσολόγγι: Ποιοι και γιατί ζητούν την παραίτηση του Δημάρχου

Βαρύ το κλίμα στο Δήμο Μεσολογγίου, μετά το επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λύρου και του πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων. Έγιναν μηνύσεις κατά του δημάρχου.

Μεσολόγγι: Ποιοι και γιατί ζητούν την παραίτηση του Δημάρχου

Εχει βαρύνει το κλίμα τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου μετά το επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Κώστα Λύρου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, περιστατικό για το οποίο έγιναν μηνύσεις κατά του δημάρχου.

Μάλιστα, ο Συνδυασμός «Για την Κοινότητα Μεσολογγίου», έφτασε σε σημείο να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχου στα μισά της θητείας του. «Εχουν περάσει δύο από τότε που εξουσιοδοτήθηκε να ασκήσει διοίκηση και τα προβλήματα του δήμου αντί να μπαίνουν σε σειρά, διογκώνονται» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο καταδικάζει την συμπεριφορά του δημάρχου Μεσολογγίου σε βάρος του προέδρου των εργαζομένων στο δήμο και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του.

Σημειώνουν ακόμη ότι το κλίμα έντασης και αντιπαλότητας που καλλιεργείται από πλευράς της δημοτικής αρχής σε βάρος των εργαζομένων του δήμου, όχι μόνο δεν επιλύει κανένα από τα συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά απεναντίας την χειροτερεύει σε βάρος όλων.

Ο επικεφαλής του ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΛΙΤΩΝ, Τάκης Κοτσόργιος, έκανε δημόσια πρόταση για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου για να ζητηθεί η παραίτηση του δημάρχου Μεσολογγίου με αφορμή μάλιστα τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις αιτίες την αναποτελεσματικότητα που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών αλλά σε ζητήματα του κάμπου των Οινιαδών.

Από την πλευρά τους έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μεσολογγίου καλούν τη δημοτική αρχή «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Τέλος, τρίωρη στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για τα διαλαμβανόμενα στον Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και συμπαράσταση στα μέλη του Σωματείου που βάλλονται από τις συμπεριφορές της δημοτικής αρχής προκηρύσσει την ερχόμενη Τρίτη το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακοκαιρία Elias - Εύβοια: Έγινε καφέ η θάλασσα από τη λάσπη
Δυτική Ελλάδα - ΕΔΕ: Ερχονται οι «λυπητερές» για ένστολους της ΕΛΑΣ - Μετακινήσεις ή καρατομήσεις;
Με 350.000 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια τη βελτίωση δύο οδικών αξόνων στην ορεινή Αχαΐα
Σταθμός για την Co-Solidarity Platform ο Δήμος Καλαβρύτων